Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
.. ţ
Untitled Document

.. (22.02.2018), 01.03.2018 19 .

 

:  1362  
: 22.02.18

Настани

Мар 25 Годишнина од смртта на Методи Патче

Мар 31 Годишнина од смртта на Борис Чипан

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

() 2019 - 2025


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©