Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
A ȣ 4- 3134, 3135 3136, ,
Untitled Document

4- 3134, 3135 3136, , , ..11-11/24.02.2017 2018 . "" .

:

- . 3630 ,

- .3138, . 3132 . 3131,

- .3133/1.

1745,77 2, 0,17 .
26.02.2018 - 02.03.2018 .
28.02.2018 . () 12.00 .

    . 14.00 16.00 .

, 32 1 .

, .

:  1458  
: 23.02.18

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Мар 25 Годишнина од смртта на Методи Патче

Мар 31 Годишнина од смртта на Борис Чипан

Календар на настани

Актуелни информации

() 2019 - 2025


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©