Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ţ
Untitled Document

, - , , 06.03.2018   08.03.2018 . ()

1.
2.
3.
4. .
5.

, , .  

:  1359  
: 05.03.18

Настани

Мар 25 Годишнина од смртта на Методи Патче

Мар 31 Годишнина од смртта на Борис Чипан

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

() 2019 - 2025


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©