Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
A ȣ 15 (15 ), 15.1 1, 2014-2019
Untitled Document

17, 24 24- („. “ .51/05, 137/07, 91/09, 124/10, 18/11, 53/11, 144/12, 55/13, 163/13 42/14) 123 („. “ .199/14) .19 -1734/ 06.03.2018 .


A ȣ 15 (15 ), 15.1 1,
2014-2019 []

1. 15 (15 ), 15.1 1, 1, 20 :
- . ;
- 8690, 8688, 8685, 8660 8671/2;
- .15- ;
- 8671/1, 8684, 8693.

2. 08.03.2018 - 21.03.2018 .

3. 16.03.2018 () 12.00 .

4. .

5. 14.00 16.00 .

6. , 29 .

:  1452  
: 08.03.18

Настани

Мар 25 Годишнина од смртта на Методи Патче

Мар 31 Годишнина од смртта на Борис Чипан

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

() 2019 - 2025


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©