Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ
Untitled Document

, - Global Sustainable Tourism Council (GSTC), . .

, GSTC. , , -, , .

. , .

, SIPPO, 16-17 2018 , , .

:  575  
: 08.03.18

Настани

Мај 31 Светски ден на борба против пушењето

Јун 5 Ден на екологијата

Јун 21 Ден на Охридското езеро

Календар на настани

Актуелни информации

1000 ȣ


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©