Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ō
Untitled Document

, 8- , , , , ༝ .

:  366  
: 08.03.18

Настани

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©