Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
, .2/2018,
Untitled Document

36, 37, 38, 39 67 („ “ .78/15, 106/15, 153/15, 190/16 21/18) , . 02-299/10 23.02. 2018, .02-321/3 28.02.2018 堠 03-228/3 , 03-228/4 , 03-228/5 , 03-228/6 03-228/7 19.02.2018 ,

.2/2018

: , , :

e [pdf]

:  1391  
: 16.03.18

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©