Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ѓ
Untitled Document

, - .

༝ , .

, .. .

- , , , . 弝 . , , , . , , .

, , - .

:  1433  
: 27.03.18

Настани

Мар 25 Годишнина од смртта на Методи Патче

Мар 31 Годишнина од смртта на Борис Чипан

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

() 2019 - 2025


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©