Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ţ ȣ ,,"
Untitled Document

, : „ “ . 57, . 046/262-493 . javni.nabavki@ohrid.gov.mk, „“ .

, , 21 3, 99 3 105 („. “ . 27/15, 78/15, 192/15, 27/16, 120/16 165/17) . 01/2018.

. , 99 3 „“ ( ).

.

09.05.2018 . 12.00 ( ) .

O a .

.

ȣ:

:  1507  
: 28.03.18

Настани

Мар 25 Годишнина од смртта на Методи Патче

Мар 31 Годишнина од смртта на Борис Чипан

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

() 2019 - 2025


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©