Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȁ ȣ
Untitled Document

, . :

  • / ?
  • / ?
  • !
  • ?

. , .

, , , SymbioCity , , .
ICLD SKL International . , , ,, , ,, .

:  1748  
: 29.03.18

Настани

Мар 25 Годишнина од смртта на Методи Патче

Мар 31 Годишнина од смртта на Борис Чипан

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

() 2019 - 2025


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©