Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ
Untitled Document

. , 602 , :

 • .23-4786/1 04.04.2018 :

1., 15 34.40 2
2. . 1.00
3., =12.5, , =12,5 , =50, 26.10 2

4. 200x95 .1.00
5. 200x80 .2.00
6. 200x90 .1.00

7. . 2.00
8. .1.00
9. .2.00
10. ( ) .1.00
11. - .1.00
12.. ( , ..) .5.00

13. 1 =10 40.57 2
14. 139.8 2
15. 139.8 2
16. 75 2
17. 26.4 2
( ):
:

:

.

20.04.2018 12.00

.

.

,, ”, ,, “.57, .

:  1510  
: 11.04.18

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации

 • Σ


 • 2018

  Информации од урбанистичката сфера

  Информации за даночни обврзници

  Корисни линкови


  360

   

  Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©