Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

, , , , . , 01.01. 31.03.2018 , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , 2018-2020 , 2018 , () 2018 , . . , . , . ,- , - , , , , 2019 , τ 2019 . 2019 , τ 蓠 2019 .

- , ..1529/1 , ..806 , ..835 ..824 , ..965/1 , ..991 ..867/4 , K..1039/3 KO O, ..2154/2 , .. 2460/1 , ..5890/1 4, .. 2191/1 4, .. 97 , .. 123/4 . .. 231 , .. 246/2 4, .. 428/2 , .. 687/1 , .. 895/3 4, .. 982 , .. 1289/1 , .. 1321 , .. 1442/1 .. 1442/2 , .. 1547 , .. 1583/1 , .. 1636 , .. 1753 , .. 1753 , ..1799 4, ..1799 4, .. 1885 , .. 2009 , .. 2337 , .. 2442 . .. 2445/1 4, .. 2485 4, ..3116/1 .. 3115/1 , ..4777 4, ..8920/1 .. 8920/2 2 .. 13262/1 3.

:  1463  
: 23.04.18

Настани

Мар 25 Годишнина од смртта на Методи Патче

Мар 31 Годишнина од смртта на Борис Чипан

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

() 2019 - 2025


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©