Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

39 („. “ .5/2002) 26 („. “ .8/2007,01/08,10/10,05/11,09/14 14/14), :08.05.2018 () 11:00 .
.
:

͠

  1. - 2018.
  1. - „ “ .
  1. - - , .. 697/3 .

 


,

:  1320  
: 03.05.18

Настани

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Окт 7 Европски ден на туризмот

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©