Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Ō
Untitled Document

. III , -., . , , „ “, „ “ „“, „“ „. “.

, .

„ 2018“. , . , , ` , .

, , , , „ , “ . , , , . .

:  1389  
: 05.05.18

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ „Кочо Рацин“

Дек 31 Дочек на Нова Година

Календар на настани

Актуелни информации


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©