Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ
Untitled Document

, , 7. - . , , , .

- , . , . .

- , , . „ , , ,   . , , . , , , , , - - .

. „ . , ,   , . . , , 40%, 36- 2016-2017 . 9 , . , 2016 2017 58 , 2017 2018 51 . . - . 2008 , 2000 , 800   , 弝 .

:  1574  
: 07.05.18

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ „Кочо Рацин“

Дек 31 Дочек на Нова Година

Календар на настани

Актуелни информации


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©