Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
- ȣ ȣ
Untitled Document

, 13- . , , .
.

. , . , - .

, .

, , , .  . - . , . . . - .

, .

.
: , , , , , , .

:  499  
: 09.05.18

Настани

Мај 31 Светски ден на борба против пушењето

Јун 5 Ден на екологијата

Јун 21 Ден на Охридското езеро

Календар на настани

Актуелни информации

1000 ȣ


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©