Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ
Untitled Document

( . 66/2004, 139/2008, 99/2009, 149/2014 150/2015) , „ “ 15 16.05. 2018 ( ), , „ “ , „ “ , „ “ „ “ „ “ , “ , „“ , „ “ , „ 7.“, „ “ , „ “ , „ “ , „ “ „ “ .

:  1330  
: 11.05.18

Настани

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Окт 7 Европски ден на туризмот

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©