Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ ȣ
Untitled Document

,       .
  .

  ,   , - .  ,   ,   . . .

, , .

 

:  96  
: 16.05.18

Настани

Мај 31 Светски ден на борба против пушењето

Јун 5 Ден на екологијата

Јун 21 Ден на Охридското езеро

Календар на настани

Актуелни информации

1000 ȣ


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©