Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Ł
Untitled Document

, , , , , .

2014 - 2017 2018 .
ғ .

US - EPA ( ) .

:  1338  
: 17.05.18

Настани

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Окт 7 Европски ден на туризмот

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©