Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

5- - , „ “ .

„ “ .

. „ - “, 400 :
„ “ .„“ „“ , „ “ . „ “ .„ “ , „“ .„ “ „“ ,
„“ „“ , „ “ , „ “ , „ “ , „ “ , „ “ , „ “ „ “ .

04 () 05 () 2018.
„ “ 9 13 . , .

. , . , , . 04 05 ( ) 2018 8 15 .

:  1322  
: 31.05.18

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации

 • Σ


 • 2018

  Информации од урбанистичката сфера

  Информации за даночни обврзници

  Корисни линкови


  360

   

  Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©