Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
-
Untitled Document

„ - “ . 400 :

„ “ .„“ „“ , „ “ . „ “ .„ “ , „ “ .„ “ „“ , „“ „“ , „ “ , „ “ , „ “ , „ “ , „ “ , „ “ „ “ .

4 5 ( ) 2018.

„ “ 4 5 ( ) 2018 . 9 13 , .

:  1384  
: 01.06.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©