Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ 04/18 01.06.2018 ̣ ȣ 3 ȣ
Untitled Document

, , 1 1.2, 1.4 3.4, . 07-6092/40 30.06.2014 , 3 , 5 , - 2002 . 32, 3 („. ., .4/96, 20/97,18/99 53/2001). . 02/02 2002 .

:

Σ 04/18 01.06.2018 ̣ ȣ 3 ȣ

 

:  1831  
: 01.06.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©