Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
!!!
Untitled Document

04.06.2018 . .. . . . 04.06.2018-18.06.2018 .

:  1288  
: 01.06.18

Настани

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Окт 7 Европски ден на туризмот

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©