Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ
Untitled Document

, (02.06.2018 .) , . , . .

  • - . . - , , , 弝 , . , 弝 .
    . , ., , , , -
    .

, , , , . - . 輓 , , , . - , . . - . 輓 .

:  1464  
: 02.06.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©