Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
A
Untitled Document

39 („. “ .5/2002) 26 („. “ .8/2007,01/08,10/10,05/11,09/14 14/14), :14.06.2018 (` ) 11,00 .
.
:

͠

9. 10.

 1. - ( ) .
 1. - - „ “- . 02-480/4 14.05.20018 .
 1. - - „ “- . 02-529/3 29.05.20018 .
 1. - , „ “ .
 1. 3629/1, 2752/2, 2745/1, 2753, 2747/3, 2746/3, . 2745/4, .2755, 14, 16, 15/1, 26/1, , .
 1. 2018 .
 1. - ( ) .
 1. - „“ .
 1. - .
 1. - „ “- .
 1. - „ “-.


,

:  524  
: 08.06.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©