Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
.01/2018 Ō
Untitled Document

. 08-7951/10 11.06.2015 , O

.01/2018

- - [pdf]

- ǣ [word]

- [word]

- [pdf]

1. :

  1. 14 10.07.2018 31.08.2018 :
  2. -(.)-;
  3. --
  4. --.

, -ohrid.gov.mk.

2. :

1) / ,
2) . - ;
3) , ;
4)
5) , .

:

:

- , 6 ,

- ,

- , 60 ,

- ,

- ,

- ,

:

1. . . . 2000.00 . .08-7951/10 11.06.2015 . .

2. ,

3. 18 .

4. 2.000, .

5. 10 31 2018 .

6. :

2 , .

. .

7. :

.
:

- ,
-
- „ “, .

:


,, ” .1/2018
. ,, ” .57

:

- ( );

- 2() ;

- 2.000, ( )

- a ( ).

, . .

, .

01/2018 , 06 2018 12:00 : - 01/2018 . .57 .

06 2018 12:00 .
.

:  494  
: 02.07.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©