Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
. 01/2018 ( )
Untitled Document

36, 37, 38, 39 67 („ “ .78/15,106/15,153/15,190/16 21/18) , 02-525/1 31.01.2018 , . 08-3185/20 14.03.2018 ༠ .03-515 24.01.2018 .1 30 2 .14766 Π 1 , .5 30 2 .14766 Π 1 .7 30 2 .14766 1, 蠠

. 01/2018
( )

: ,( ) :

...

:  425  
: 02.07.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©