Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ
Untitled Document

  ( . 66/2004, 139/2008 99/2009,  149/2014  150/2015),      :

         04.07.2018 .   05.07.2018  . ( )     ( ) . 22 06 .

  .   . , , , .
   .

  (, ) .

  231 881: 230 231.

 

:  224  
: 03.07.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©