Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

    . 1 :20,21,26,27 28.07.2018 , 02,03,04,10,11,13,17,18,24,25, 26,28 31.08.2018 , 01,07 08.09.2018 , 11.10.2018 07,08, 09.12.2018 , 2 14.07.2018 .

, , .

:  412  
: 13.07.18

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©