Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
.02/2018 Ō
Untitled Document

. 08-7951/10 11.06.2015 , O

.02/2018

 • [pdf]
 • ǣ [word]
 • [word]
 • [word]

1. :

 • 4 ( 8,9,12 13) 10.07.2018 31.08.2018 :
  • - -(.)-;
  • - --
  • - --.

, -ohrid.gov.mk.

2. :

1) / ,
2) . - ;
3) , ;
4)
5) , .

:

:

  1. , 6 ,
  2. ,
  3. , 60 ,
  4. ,
  5. ,
  6. ,

:

1. . . . 2000.00 . .08-7951/10 11.06.2015 . .

2. ,

3. 18 .

4. 2.000, .

5. 10 31 2018 .

6. :

- 2 , .

. .

7. :
.

:

- ,
-
- „ “, .

:


,, ” .2/2018
. ,, ” .57

::

( );

2() ;

2.000, ( )

a ( ).

, . .

, .

02/2018 , 23 2018 12:00 : - 02/2018 . .57 .

23 2018 12:00 .

.

:  323  
: 18.07.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©