Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ ţ
Untitled Document

20 „ “ 2018. a .

28 „ “ .

„ “ „ “ , ,, . . : , . . , , , . . . .

’ Ѡ - .

: „ “ , „ “ , „ “ , „ . . “ „“, „“ VOX LICHNIDOS .

„ “ „ “ , „ “ . .

„“ .

„ “ „ “ .

: , „“ , , „ “ , .

.

„ “ .

...

:  437  
: 18.07.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©