Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
œ
Untitled Document

, „ “.

:

- . , . „ “. , , .

„ “ , , . , , .

„ “ . .

.

„ 20 „ “ „ “ . „ “ „ “ . .

, 11 „ “ „. “ ȣ : ȣ ȣ.

:  345  
: 21.07.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©