Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
. 01/2018 ( )
Untitled Document

36, 37, 38, 39 67 („ “ .78/15,106/15,153/15,190/16 21/18) , 02-525/1 31.01.2018 , . 08-3185/20 14.03.2018 ༠ .03-515 24.01.2018 .1 30 2 .14766 Π 1 , .5 30 2 .14766 Π 1 .7 30 2 .14766 1, 蠠

. 01/2018
( )

 

:  445  
: 25.07.18

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©