Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

01.01. 30.06. 2018 , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

2018 , , , , ,, , , , , , , , , , , , , - .
, , , , , , , , - .

, 01.01. 31.03. 2018 , , , ̣ Š - , , .

:  614  
: 27.07.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©