Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ œ
Untitled Document

VOX LICHNIDOS

. .

 . - , .

: .

.

. .

, .

.

:  391  
: 30.07.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©