Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
: , Ō
Untitled Document

, , , 07 14 , 2018 . .

  07-09 , 2018 , .

  2018 10-11, 2018 -, , , , .

  2018 (12-14, 2018.) , , , , , , .

.

 

:  304  
: 31.07.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©