Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

: 11 500 .


: 57 6000
: ,/: 046 262 493

  1. :

2) : 35.400,

: 57 6000 14.08.2018 ,, - .

.

.

[word]

:  418  
: 09.08.18

Настани

Дек 11 Меѓународен ден на планините

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ „Кочо Рацин“

Календар на настани

Актуелни информации


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©