Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
- ,, Ȕ
Untitled Document

.08-10563/47 27.07.2018 , . 510518 17.05.2018 - , 24, 25 38 (. .78/15, 106/15, 153/15,190/16 21/18, :

.1/2018
- ( )

[pdf]

ȣ [word]

:  493  
: 17.08.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©