Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
.1/2018 - ,, ( )
Untitled Document

.01/2018 - ( ), 4 - 2, . 01/2018 .

.01/2018

...

:  188  
: 23.08.18

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©