Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
8 Ł
Untitled Document

, . , 30 , 8. , . , , - - .

- 130 , , , , , , , , , 147 . 5 , 60 - .

, , 9 1 . , . 10 30 . , 50 .

700 , 300 , 200 . 150 , 100, 50 .

1:34:58, 1:48:12.

:  150  
: 06.09.18

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©