Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
A ȣ 3, 3.2 2, 2014-2019
Untitled Document

24 (. ̓ .51/05, 137/07, 91/09, 124/10, 18/11, 53/11, 144/12, 55/13, 163/13 42/14) 123 (. ̓ 199/14, 44/15, 193/15, 31/16, 163/16, 64/18) .19-2390/13 14.09.2018 .


A ȣ 3, 3.2 2, 2014-2019 [ pdf]

1. 3, 3.2 2, 9792,66 2 1,00 "" " ", "2" "1":
- "" "7" (."") "1", "1" "2", "2" "4" (." ") 弝 "" "4" (." ") "7" (."").

2. 20.09.2018 - 03.10.2018 .

3. 26.09.2018 . () 12.00 .

4. .

5. 14.00 16.00 .

6. , 29 .

:  285  
: 19.09.18

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©