Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
3 3
Untitled Document

„ “, 7 - , , , „ 3 x 3 “.

250 , „ “ , , .

3+1 ( ) 3000 , - 530000200889310 .

„ “ ( - 3. x 2. .

„ 3 x 3 “ , ( ), 7 - .

19.00 . , . .

biljaniniizvori.mk facebook : „ “ 18.09 28.09.2018 .

, „ “ .

!

„ 3 x 3” „ “ .

:  249  
: 19.09.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©