Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

(17 22. 09. 2018 .) , .

M, , - .

- , , , , . , , , .
. , . , .
, . . , -
- .

, . ., . . . . . .,, ,, ,, .,,̓ .,,̓ .,, .,, .

. , , , , , , , , , , , - , , , , .

:  235  
: 21.09.18

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©