Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
A ȣ _2.5.66 _2.5.65 Ł 16661/1 . 16660, O 3, 1- Ӎ 2,
Untitled Document

35 (. .199/14, 44/15, 193/14, 31/16 163/16) O . 19-10447/5 21.09.2018 , ,

A ȣ _2.5.66 _2.5.65 16661/1 . 16660, O 3, 1- 2, 2.5-1,,
[ pdf]

_2.5.66 _2.5.65 16661/1 . 16660, O 3, 1- 2, 2.5-1, , , ..12/18 2018, - .

1. 2.5.66 2.5.65, 16661/1 . 16660, O 3, 2, 2.5-1, , .

2. 27.09.2018 03.10.2018 .

3. 01.10.2018 . 12.00 .


4. - .

5. 14 16 .

6. , , .

 

:  441  
: 25.09.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©