Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
SymbioCity ϓ
Untitled Document

, , , 㠠 “ SymbioCity “.

(ICLD) SKL International - .
SymbioCity , .

, , ,, “, ,,“ . .

, . :

:  321  
: 25.09.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©