Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

: , ORGANIZATION OF WORLD HERITAGE CITIES (OWHC).

OWHC .

: 14 17 , 18 21 .

OWHC 5 Youtube cannel OWHC .

:  352  
: 01.10.18

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©