Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
A ȣ ȣ . 1.1 . 1445/1 ţ
Untitled Document

50 („. “ . 05/02) 34 („. “ . 08/07 01/08), 46 9 35 („. “ . 199/14 , 44/15, 193/15, 31/16, 163/16, 64/18 168/18) ,

 


A ȣ ȣ . 1.1 . 1445/1 ţ

.1.1. . 1445/1, , . . 03-330/2016 2018 . ,,,, ..-

  1. . 1.1, . 1445/1, , 273.52 - 1445/1, .
  2. 05.10.2018 - 17.10.2018 .
  3. 10.10.2018 . 12.00 .
  4. .
  5. 13.00 15.00 .
  6. , , .

:  260  
: 04.10.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©