Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

3x3. 12 . 6 . .

1.
2.
3. .
4.
5.
6.

1.
2.
3.
4.
5.
6.

( 07. 10 ) 18 .

:  294  
: 04.10.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©