Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ ף
Untitled Document

(. 66/2004, 139/2008 , 99/2009, 149/2014 150/2015) 17.10.2018 . 18.10.2018 . , “ ”, “ ”, “” “” “”, “ ”, “”, “ ”, “7 ”, “ ”, “ ”, “ ”, “ ”, “ ”.

:  266  
: 15.10.18

Настани

Мар 25 Годишнина од смртта на Методи Патче

Мар 31 Годишнина од смртта на Борис Чипан

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

() 2019 - 2025


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©