Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ 1141/5
Untitled Document

.69 ( .. . 53/05,81/05,24/07,159/08,83/09,48/10, 51/11, 123/12 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16) , ( .. . 147/08),


 
1. 3- 1141/5 , .

, 3- 1141/5 , .

2.   8  - 16     ༝  29.10.2018 . 29.11.2018 . 

3. 23.11.2018.  , 10:30 .

4. 30

,   _ : urbanizam@Ohrid gov.mk , , . .57 .
 
 

 

:  253  
: 30.10.18

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации

 • Σ


 • 2018

  Информации од урбанистичката сфера

  Информации за даночни обврзници

  Корисни линкови


  360

   

  Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©